Big Star zorgt voor veilingtopper tijdens Elite Sales International in Klatte

Big Star zorgt voor veilingtopper tijdens Elite Sales International in Klatte
Enkele weken geleden waren alle ogen gericht op Duitsland tijdens de Elite Sales International in Klatte. 91 veulens gingen er onder de hamer, maar de legendarische hengst Big Star leverde de absolute veilingtopper. Voor een hallucinant bedrag van 37.000 euro werd het bruine hengstveulen Buy A Star (Big Star x For Pleasure) verkocht naar Oekraïne.

Maar daar stopte het succes van de veiling niet. Voor het mooie bedrag van 26.000 euro bleef de merrie Cornet's Blanche (Cornet Obolensky x Diamant de Semilly) in Duitsland. Ook het merrieveulen Cobra Black (Cornet Obolensky x Carabas v/d Wateringhoeve) blijft in Duitsland voor een bedrag van 21.000 euro. Het hengstje Everest Blue, een zoon van Emerald N.O.P. x Chaco-Blue ging onder de hamer voor 27.000 euro. Cornet Gold (Cornet Obolensky x Goldfever II) verhuist voor 25.500 euro naar Bulgarije. Tot slot haalde Ogandia (Ogano Sitte x Diarado) nog een bedrag boven de 20.000 euro binnen. Zij blijft eveneens in Duitsland voor 21.000 euro.

De Elite Sales International organisatie kan tevreden terug blikken op een meer dan geslaagde editie. De veiling leverde een totaalbedrag van 941.500 euro op, met een gemiddelde verkoopsprijs van 10.948 euro.

Klik hier voor alle prijzen