53 hengsten op nakeuring aanstaande maandag

53 hengsten op nakeuring aanstaande maandag
Na morgen vervolgt maandag de eerste bezichtiging met de nakeuring voor alle fokrichtingen. Dat belooft een drukke dag te worden met 53 hengsten die hiervoor zijn aangemeld.

Om 8.00 uur start de dag met de beoordeling van 36 springhengsten op het straatje. Zij mogen zich vanaf 10.30 uur laten zien in de kooi. Er is één Gelderse hengst aangemeld voor de nakeuring, deze verschijnt aansluitend aan de springpaarden op het straatje en in de kooi.

Het programma vervolgt om 14.00 uur met de dressuurhengsten op het straatje. De verwachting is dat zij zich rond 16.00 uur in de kooi mogen laten zien. Na afloop van de nakeuring staat er om 19.00 uur een experiment vrijbewegen voor tuigpaarden op het programma. Een tiental tuigpaarden gaat zich deze avond laten zien.

Iedereen is van harte welkom op de nakeuring. Bent u niet in de gelegenheid om naar Ermelo af te reizen/ De verrichtingen in de kooi zijn voor iedereen live te volgen via KWPN.tv en KWPN-leden kunnen de video’s terugkijken. Ook het experiment vrijbewegen voor tuigpaarden is live te volgen op KWPN.tv.