Tim Lips voorlopig zevende in 4* Eventing Pau

Tim Lips voorlopig zevende in 4* Eventing Pau

Na een wat mindere proef gisteren met Trademark in Pau is  Tim Lips vandaag een tevreden man. Na een super goede proef vanochtend met zijn tweede paard Concrex Bayro staat de Nederlander voorlopig op een zevende plaats na de dressuur in Pau in de dressuur.


"Ik ben zeker tevreden over de proef. Alleen jammer dat de punten een beetje achter bleven. Uiteindelijk was het goed voor een zevende plek, niet gek. Ik heb net even geluncht met het team. Nu gaan we de cross nog een keer lopen. Ik kijk uit naar de rest van het weekend in Pau. Het is in ieder geval een lekker begin. Morgen is nog van alles mogelijk"








Michael voert het deelnemers veld aan met Halunka FBW en 34.5 strafpunten. Ook de tweede positie is voor het Duitse eventing wonder, ditmaal met FisheRocanna. De nog dochter van Britse eventing legende Mary King staat op de derde plaats. Emily King zit Jung flink op de hielen met een score van 38.3. Maar ook Lips heeft nog zicht op het podium met  40.9, wat aangeeft hoe dicht het deelnemersveld bij elkaar zit.






Morgen begint de CIC4* cross country om 14:00 uur en Lips zal met Trademark derde ruiter van start gaan. Later op de middag komt hij met Concrex Bayro als laatste in het terrein om 16:52 uur. Alice Naber-Lozeman en Harry Belafonte  staat onderaan het het klassement op de 49ste plaats.  Maar de pittige cross van morgen kan nog veel veranderen.

foto: Tim Lips met Bayro tijdens Achterhoek Hippische Festijn