Tim Lips behaalt vierde plaats in CCI3*-L in Oudkarspel, Michelle Swinkels derde in CCIP2-L

Tim Lips behaalt vierde plaats in CCI3*-L in Oudkarspel, Michelle Swinkels derde in CCIP2-L
Tim Lips heeft een mooie vierde plaats behaald in het eindklassement van de CCI3*-L van Oudkarspel. Met Brent verzamelde hij een totaal van 40,1 strafpunten. Atsushi Negishi won met Ventura de la Chaulle JRA voor Japan met 33,9 punten, de tweede plaats was voor Fouaad Mirza met Seigneur Medicott. De Duitse Lara Schapmann kon derde worden met Quinzi Royal met 40 strafpunten.

De zwaarste proef, de CCI3*-S, was voor de Oostenrijkse Lea Siegl met Fighting Line. Zij verzamelden 34,6 strafpunten. Dat was 1,1 punt minder dan Nadine Marzahl met Valentine 18 voor Duitsland. Heike Jahncke werd derde met Mighty Spring voor Duitsland, en ook de rest van de top vijf ging naar Duitsland met Simone Boie en Gesa Staas. Thierry van Reine was beste Nederlander, hij werd zestiende.

Michelle Swinkels kon met Snow derde worden in de CCIP2-L. Camillo WE bezorgde Sophia Rössel een Duitse overwinning, landgenote Jule Krueger en Golden Grove Simon grepen het zilver. Lisa Joosse werd vijfde met Rathcline Dream.

In de CCI2*-L werd Kristy Snepvangers met Diesel zesde en dus beste Nederlandse. Felix Etzel won voor Duitsland met Polartanz, Joelle Celina Selenkowitsch werd tweede terwijl Ben Philipp Knaak derde werd.

Klik hier voor alle resultaten.