Nina de Haas is beste Nederlandse in Grandorse Horse Trials na springproef

Nina de Haas is beste Nederlandse in Grandorse Horse Trials na springproef
De tweede dag Grandorse Horse Trials zit er op, ze begonnen de tweede dag met een mooi zonnetje maar in de loop van de dag werd het terrein van Grandorse kort bedekt met hagelsten. Ondanks de bui kijken de deelnemers voldaan terug op vandaag! In het tussenklassement hebben enkele verschuivingen plaatst gevonden, deze ziet er nu als volgt uit:

Kai-Steffen Meier starten het tweede onderdeel als leider van de CCI2* rubriek, door 8 strafpunten in het springparcours moest hij zijn leiderspositie afstaan aan de nieuwe nummer 1, Tom Goeman met zijn paard Sibo de Quiesce. Tom neemt 27,4 strafpunten mee naar de cross-country morgen. Op de tweede positie Tom van den Broeck met Kaaiman V/D Kooldries (29,4 strafpunten) en op de derde positie verwelkomen we Karin Donckers met Ludique du Coeur des Collines. Zo starten we de cross-country met een Belgische kopgroep.

In de CCI3* rubriek verwelkomen we ook een Belgische leider in het klassement: Wouter de Cleene met Bohanna. Wouter start morgen de cross-country met 30,2 strafpunten. De top 3 wordt compleet gemaakt door Kai-Steffen Meier met zijn paard Cascaria V (30,5 strafpunten) op nummer 2 en als beste Nederlander op nummer 3: Nina de Haas met haar paard Houdini (30,8 strafpunten).

De CCI2* cross-country start morgen om 9.00u, deelnemers succes!