Military Boekelo decor van finale eerste KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup

Military Boekelo decor van finale eerste KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup

Dit jaar wordt voor het eerst de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup verreden. Een competitie die gaat over alle internationale eventingwedstrijden in Nederland en als doel heeft de Nederlandse eventingsport te stimuleren. De laatste wedstrijd waar Nederlandse ruiters punten kunnen halen is Military Boekelo welke van 5 tot en met 8 oktober verreden wordt.





Met alleen Military Boekelo nog te gaan, gaat Patrick Verbakel met Coconut Girl aan de leiding. Hij wordt gevolgd door Renske Kroeze met Eclips en Alice Naber-Lozeman met ACSI Zamzam.

In Boekelo, dat ook geldt als het Nederlands kampioenschap voor senioren, gaat slechts een select gezelschap Nederlandse ruiters van start.

Van de combinaties die in Boekelo van start gaan, maken een aantal combinaties nog kans om de top tien te bereiken. Dat zijn Alice Naber met ACSI Peter Parker, Renske Kroeze met Henri Z en Tim Lips met Bayro. Uiteraard zullen zij dan in het pittige deelnemersveld van Military Boekelo wel een goede prestatie neer moeten zetten.

De prijsuitreiking van de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup vindt ook plaats in Boekelo.

Naast een mooie geldprijs ontvangt de winnaar een door Schaap en Citroen Juweliers ontworpen plastronspeld en uiteraard een beker en een fraaie staatsiedeken.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup

Kijk hier voor de gehele tussenstand van de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup

Kijk hier voor de website van Military Boekelo