Merel Blom blijft aan de leiding na springproef CCI2*-S Waregem

Merel Blom blijft aan de leiding na springproef CCI2*-S Waregem

In de CCI2*-S van Waregem blijft Merel Blom voor Nederland aan de leiding staan na een foutloze springproef met Crossborder Radar Love. In de CCIOJ2*-S is Elise Otto nog steeds beste Nederlandse. 

CCI2*-S

Merel Blom en Crossborder Radar Love konden in de springproef hun 29 strafpunten van in de dressuurproef aanhouden en blijven aan de leiding. De Belgische Virginie Caulier volgt met 30,8 strafpunten op Hobama de la Baille Rouge, Ingrid Klimke volgt met Scrabble 15 op de derde plaats. 

Renske Kroeze is met Keano vd Vinkenhof de tweede beste Nederlandse combinatie, zij staan 33ste. 

CCIOJ2*-S individueel

De Italiaanse Cecilia Magni leidt met Topsecret d'Eglefin met 22,4 strafpunten, Ben Philipp Knaak en Let's Go 122 volgen als tweede. Thuisruiter Leon Binard heeft met Enzo van 't Vennehof de derde plaats in handen met 30,3 strafpunten. Elise Otto vormt met Coffee Ijs de beste Nederlandse combinatie; zij staan tiende met 33,5 strafpunten. Kristy Snepvangers volgt op de 17de plaats. 

CCIOJ2*-S team

Het Duitse team neemt de leiding over van Italië, dat naar de tweede plaats zakt. Duitsland staat op de eerste plaats met 89,7 strafpunten, Italië heeft er 99,5. Frankrijk blijft derde met 88,7 strafpunten terwijl België van 5 naar 4 klimt. Nederland volgt als vijfde.