Madeleine Brugman en Ilonka Kluytmans scoren in Strzegom

Madeleine Brugman en Ilonka Kluytmans scoren in Strzegom



In het Poolse Strzegom was er dit weekend een CIC3* wedstrijd. Hier vonden de grootste verschuivingen in het klassement plaats in de cross. Zo was er voor Ilonka Kluytmans een vierde plaats in het eindklassement. Samen met haar Canna There He Is reed ze een foutloze cross waarbij ze enkel een paar strafpunten voor tijd incasseerde. Ze finishte met een score van 67.5 strafpunten.

De winst ging naar de Italiaanse Vittoria Panizzon die met haar Merlot's Magic slechts 1.6 strafpunten opliep in de cross. Met een totaal van 50.2 strafpunten gaat ze aan de leiding. De Japanner Yoshiaki Oiwa reed naar een tweede plaats met zijn Calle. Zij finishten na de cross met een score van 58.8 strafpunten.

De derde plaats ging naar de Duitser Mysegaes Cord die hier met zijn Granuele 2 naar een eindscore reed van 64.8 strafpunten. Zijn landgenoot Kurbel Jörg eindigde op de vijfde plaats met Brookfield de Bouncer en een totaal van 75.7 strafpunten.


Bij het CNC 2* was het Madeleine Brugman die de ranglijst wist te domineren. Zij reed niet alleen naar de overwinning maar plaatste zich ook nog eens als tweede.

Met haar Classic Edition behaalde ze de overwinning met een totaal van 36.1 strafpunten, terwijl ze met haar andere paard Chica Mia naar de tweede plaats reed met een totaal van 46.7 strafpunten.

Voor Eef Hamers was er nog een negende plaats in de CIC2* samen met haar Balou. In totaal reden ze naar 55.7 strafpunten.

In het CCI2* kwam de grote winnares uit Boekelo niet door de cross. Stephanie Böhe reed hier samen met haar Simple Smile, het tweetal wist de cross niet uit te rijden.