Janou Bleekman beste Nederlander na Dressuur in Bishop Burton

Janou Bleekman beste Nederlander na Dressuur in Bishop Burton
Op het Europees kampioenschap eventing voor junioren in het Engelse Bishop Burton staat Janou Bleekman op een voorlopig 18e  plaats na het dressuuronderdeel.

Met Granntevka Prince zette Bleekman staat bleekman voorlopig op een totaal aantal strafpunten van 47.70 en word vlak gevolgd door teamgenoot Amber Kuiper die 47.90 strafpunten heeft met Kondeen de Scye. Joyce van de Kuilen staat momenteel 48ste en Olivia Pleijsier is in de staart van het klassement  op de 60ste plaats terug te vinden.

Aan de leiding staat momenteel de Duitser Jerome Robine  die met Quaddeldou R een proef neerzette van 73.19% en daarmee slechts 40 strafpunten heeft. . De Britse Anna Wilks (Touch of Pleasure) staat tweede en de Duitse Tina Krüger (Dolce Mia) derde.

In het landen klassement staat Nederland op een voorlopige zesde plaats met nog geen 21 strafpunten achterstand op Groot-Brittannië dat voorlopig aan de leiding gaat met 129.20 strafpunten. Ierland bezit de tweede plaats met 132.60 strafpunten en Duitsland, dat met een individuele combinatie aan de leiding gaat, staat voorlopig derde.

Morgen staat de cross-country op het programma, volg hier via de Facebook pagina de ontwikkelingen van de dames.

Kijk hier voor alle resultaten