Concrex blijft hoofdsponsor van Tim Lips

Concrex blijft hoofdsponsor van Tim Lips
30 April j.l. tijdens de Founders-bijeenkomst van Stichting Foundation 2016 is bekend gemaakt dat Concrex Bedrijfsbouw, Tim Lips blijft steunen op zijn weg naar de Olympische Spelen in 2016.

concrex-tim lips-sponsorDhr. W. Holvoet: “De avond voor deze bijeenkomst zijn we overeengekomen dat wij ‘Concrex Bedrijfsbouw’ Tim’s hoofdsponsor blijven tot en met Rio de Janeiro 2016. Vanaf zijn eerste Olympische Spelen in Beijing 2008 zijn we deze samenwerking aangegaan. Het was fantastisch om alle voorbereidingen richting zijn tweede Spelen London 2012, van dichtbij mee te maken. Deze hele aanloop naar het allerhoogste doel op sportgebied, hebben wij ervaren als intrigerend, spannend en puur. Ook nu ervaren wij van dichtbij hoe alles tot in de perfectie wordt nagestreefd door Tim en zijn team. Zij hebben oog voor detail, de nodige dosis doorzettingsvermogen en willen kwalitatief hoogstaand werk leveren. Dit alles is de reden geweest waarom we de sponsoring weer verlengd hebben tot en met Rio 2016.

Wat Tim nastreeft op sportgebied, zijn ook onze doelen binnen Concrex Bedrijfsbouw. Het feit dat ook Ritchie Bros Auctioneers is opgestaan als sponsor, is voor ons een teken dat zowel Tim als het team rondom hem tot in de puntjes is geregeld en daar sluiten wij ons graag bij aan.”


Nadat dit heugelijke nieuws bekend werd gemaakt aan de Founders, lichtte Tim trots en uitgelaten toe:
“Dankzij Concrex, Ritchie Bros Auctioneers en deze mooie club mensen, die onze sport en mij een warm hart toedragen, krijg ik de kans om alle kansen te benutten! Daar kan ik kan niks anders als dankbaar voor zijn. We gaan met zijn allen dit bijzondere avontuur aan richting de Spelen!”