Alice Naber-Lozeman neemt afscheid van ACSI Harry Belafonte

Alice Naber-Lozeman neemt afscheid van ACSI Harry Belafonte
Alice Naber-Lozeman neemt afscheid van haar vertrouwde ACSI Harry Belafonte. De Nederlandse eventing amazone  schrijft op haar Facebook dat de afgelopen zeven jaar een geweldig avontuur waren.

"Het was niet altijd makkelijk maar dankzij jou heb ik in Pau een foutloze 4* gereden binnen de tijd. Twee maal de zwaarste wedstrijd in Badminton uitgereden met een klein foutje. Twee maal Aken snel en foutloos, het EK in Strzegom uitgereden en afgelopen zomer het WK in Tryon! In 2016 werden we 8e in Boekelo en daarmee Nederlands kampioen. En nog veel te veel mooie dingen om allemaal op te noemen. Ik zal alle fijne crossen nooit vergeten, je bracht me veilig naar de overkant!"

"Nu is het tijd om je samen met de 18 jarige Thierry van Reine op een lager niveau te coachen. Ik hoop dat je een goede schoolmaster voor Thierry zal zijn en dat Thierry heel veel fijne wedstrijden met je mag rijden. In de training ziet het er goed uit. Volgend jaar wordt je 16, dus je kan nog jaren mee op young riders niveau. Ook heel veel dank aan ACSI en niet te vergeten Coral Estate. Bedankt allemaal!!!!"