Zilver voor Nederlandse dressuur ponyteam op EK Strzegom. Micky Schelstraete individueel beste resultaat

Zilver voor Nederlandse dressuur ponyteam op EK Strzegom. Micky Schelstraete individueel beste resultaat

Met het EK in Strzegom in volle gang voor de jeugd verschijnen ook de eerste team resultaten. Bij de pony's eindigt het Deense team op de gouden positie. Dat kon na de afgelopen dagen niet meer uitblijven. Met en totaal van 226.829 grijpen ze hier het goud. Het team bestond uit Alexander Yde Helgstrand met Adriano B die ook individueel het goud binnen sleepten, Liva Addy Guldager Nielsen met d'Artagnan 187 eindige op het zilver , Nathalie Thomassen met Lykkehoejs Dream of Dornik en Thilde Rude Hare met Morgensterns Dakar. 


Een zilveren medaille is er dan voor het Nederlandse team van imke Schellekens Bartels. Met een totaal van 225,771 sluit het team af met een fantastisch resultaat. Imke kon rekenen op haar teamleden Micky Schelstraete met Elin's Noncisdador, Floor van der Kuijl met Champ of Daily (vijfde plaats), Robin Heiden met Colourfull Cannonball (zesde plaats) en Evi van Rooij met King Stayerhof's Jango (negende plaats). Het is voor Nederland Micky Schelstrate en Elin's Noncisdador die individueel de hoogste plaats neer wisten te zetten. Voor hun was er de vierde plaats.

Met 224.915 zien we Duitsland op brons eindigen. Het team van Engeland en Zweden werden zo verslagen en eindigen op een vierde en vijfde plaats. 

Het Belgische team van Alain Rauw zien we met 204.599 punten eindigen op de negende plaats. 

Hij kon deze week rekenen op Jette de Jong met Ico van de Beekerheide, Liezel Everars met FS Capelli de Niro, Jiska van Nuffelen met Oh So Good en Noa Joosen en Miss Miracle. 


Team resultaten

Individueel


F: Equifans