Yvonne Snieder en Jolanda de Nekk vooraan op Subtop Sonnega

Yvonne Snieder en Jolanda de Nekk vooraan op Subtop Sonnega
De subtop wedstrijd in Sonnega kent haar grote winnares in Yvonne Snieder. Zij won vandaag maar liefst beide ZZ-Zwaar rubrieken met haar Eclipse P&P (v. Zhivago). Met deze Eclipse wist ze in de eerste proef een nette score van 66,429% neer te zetten, terwijl ze in de tweede proef ook wist te winnen met een score van 63,857%. Ook gisteren in Assen won ze met Glory Days al beide ZZ-Zwaar-proeven.

Kenna Bakker en haar De Mersken GI (v. Oscar) eindigden op een tweede plaats in de eerste proef met een score van 65,857%. Ivonne Lawrence eindigde als derde in de eerste proef met DGH Corazon (v. Johnson) haalde ze een score van 61,357%, in de tweede proef nam ze de tweede plaats in.  In de tweede proef was het Joey van de Grijp die met Veraline JC (v. Furore) als derde eindigde. Beide ruiters behaalden net geen 60%.

In de Lichte Tour in de gecombineerde Prix St Georges / Intermediate I rubriek ging de winst naar Jolanda de Nekk en haar Jazz-nakomeling Empire SDN, waarmee ze een totaal van 62.721% bij elkaar reed. Rommie Stegeman werd met Brenna (v. Obelisk) tweede met een score van 62.647% die meetelde voor de Inter I, terwijl ook de derde plaats van Stefan Passchier met Upset (v. Jetset-D) meetelde voor de Inter I waarvoor hij 61.324% behaalde.