Tweede overwinning voor Esmee Boers op CDI Lier

Tweede overwinning voor Esmee Boers op CDI Lier

In de rubriek voor Juniors reed Esmee Boers naar haar tweede overwinning op Kiki G (v. Vivaldi) maar ook in de andere rubrieken liet de Nederlandse jeugd zich gelden. 

Juniors

Esmee Boers kreeg vandaag 73,235% voor haar proef op Kiki G (v. Vivaldi) en reed zo naar haar tweede overwinning in het Azelhof. Anna Peeters reed samen met Harlekin (v. Chinook) naar een totaal van 72,010% en werd knap tweede. Lara Van Nek greep opnieuw het brons op Jappaloup (v. All At Once). Jessica Nesselaar klom een plaats omhoog en werd vijfde met Wendie (v. Kennedy). 

Children

Sophie Evers kon haar goede vorm van gisteren met Beaumonde (v. United) niet evenaren en moest vandaag genoegen nemen met de vierde plaats. De winst was voor Lal Mira Gürgen op Lowland (v. Bordeaux).

Pony's

Liezel Everars won opnieuw, dit keer met 75,045% voor FS Capelli De Niro (v. FS Champion de Luxe). Maddy Dijkshoorn reed naar haar tweede zilver op Boogie de l'Aube (v. Don't Worry) terwijl ze dit keer niet Bridget Lock achter haar op drie had maar Sissi Gijsen. Gijsen werd op New Star 8 derde.


Bekijk alle resultaten hier