Top vijf voor Lynne Maas in CDI3* GP, Charlotte Fry onklopbaar

Top vijf voor Lynne Maas in CDI3* GP, Charlotte Fry onklopbaar

Op de Dutch Masters was het opnieuw Charlotte Fry die met het eremetaal ging gaan lopen. In het zadel van Lars van de Hoenderheide (v. Negro) reed de Britse naar de CDI3* Grote Prijs-winst. Lynne Maas was in het zadel van Electra (v. Jazz) het beste Nederlandse duo. 

De Grote Prijs van het CDI3* concours had Charlotte Fry op kop. Net als gisteren was de Britse amazone een maat sterker dan de concurrentie, dit keer met de BWP'er Lars van de Hoenderheide (v. Negro). Haar voorsprong was niet zo groot als gisteren maar de 73,108% was wel goed genoeg voor winst. Fry stond bij drie juryleden op één, bij een ander op twee maar opvallend: Eén jurylid had hen op zeven geplaatst.

Voor Lynne Maas volstond haar 70,935% met Electra (v. Jazz) om de vijfde plaats te mogen nemen. Daarmee was het duo de beste Nederlandse combinatie. Laurens van Lieren kreeg met Dutch Design (v. Vivaldi) 69,870% en werd zevende, Devenda Dijkstra volgde met 69,739% op acht met Hero (v. Johnson TN). De lijst werd afgesloten door Karen Nijvelt met Elysias (v. Jazz). 

Bekijk de volledige uitslag hier