Tom Tom Go plots overleden

Tom Tom Go plots overleden


Afgelopen weekend won Lotte Meulendijks nog een silvere medaille tijdens het NK junioren met haar Tom Tom Go (v. Cabochon). Vanmorgen kwam het trieste bericht dat de KWPN namkomeling van Caochon plotseling is overleden op veertienjarige leeftijd.






 “R.I.P. TomTom Go. Allerliefste Tommie wat zal ik jou missen! Je was altijd vrolijk, lief en zette altijd je beste beentje voor. Ook was je mijn aller eerste paard, je zult altijd een speciaal plaatsje in mijn hart hebben! Rust zacht lieve TomTom! Je was lekker van je vakantie aan het genieten net als wij. Hij stond lekker in de wei en is door een onbekende oorzaak overleden.” was vanochtend te lezen op de facebookpagina van van Lotte's zus, Anne Molendijks. 

Anne kreeg Tom Tom Go in 2008 onder het zadel, daarvoor was hij succesvol onder Christal Larmoyeur in de Lichte Tour. Anne boekte verschillende mooie successen met hem bij de Young Riders en gaf vorig jaar de teugels over aan haar zusje Lotte, die hem uitbracht bij de junioren. Het NK was hun laatste juniorenwedstrijd, hierna zou Anne hem gaan starten in de U-25 rubrieken.