Startlijsten hengstencompetitie springen online

Startlijsten hengstencompetitie springen online

De hengstencompetitie gaat weer van start in Kronenberg op Equestrian Centre de Peelbergen. Op maandag 11 november gaat de dressuurhengsten van start en op dinsdag 12 november de springhengsten. De startlijsten hiervoor zijn bekend.

Op 11 november wordt er om 17.15 uur gestart met de klasse Z/ZZ-Licht, gevolgd door de klasse M om 18.10 en de klasse L om 20.00. In de eerste rubriek zal de winnaar van de klasse M van vorig jaar, Imposantos (v. Wynton) ook aan de start verschijnen. Ook in de klasse M zal de winnaar van zijn leeftijdscategorie van vorig jaar aan start komen, de indrukwekkende Jameson RS2 (v. Blue Hors Zack). Bij de 4-jarigen in de klasse L komt Kjento (v. Negro) aan start, de topscoorder van het verrichtingsonderzoek 2018 met 90 punten. Hij werd tevens afgelopen jaar 2e in de Pavo Cup tijdens de KWPN Kampioenschappen. Ook Kaiser D.V.B (v.De Niro), die 83 punten scoorde voor zijn verrichtingsonderzoek, komt aan start in deze klasse. In totaal komen er 30 dressuurhengsten aan start.

Blom Hengstencompetitie springen

Op 12 november komen er 60 springhengsten aan start in de Blom Hengstencompetitie. Er wordt met het Z-springen gestart om 16.45, gevolgd door de klasse M om 18.00 en de eerste manche van de klasse L om 19.55. In de klasse Z zal de regerend kampioen van zowel de hengstencompetitie als de Blom Cup, Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof), aan start komen. In de klasse M komt onder anderen de winnaar van de klasse L van vorig jaar Justice HL (v.Harley VDL) aan start. Bij de 4-jarigen in de klasse L komen de nummers 1 en 2 van de Blom Cup afgelopen zomer aan start, de Chaman-zoon Kaiden en Dallas VDL-zoon Kallas.

Startlijsten dressuur Kronenberg 11 november
Startlijsten springen Kronenberg 12 november

bron: KWPN