Slotdag CDI Sint-Truiden levert Nederlandse overwinningen

Slotdag CDI Sint-Truiden levert Nederlandse overwinningen

Vandaag werden op de CDI van Sint-Truiden de afsluitende Freestyles gereden en dit leverde weer verschillende Belgische klasseringen. 


Bij de Junioren was er een derde plaats voor Micky Schelstraete. Zij reed Decor Cachet L (v. Jazz) naar een totaal van 73,575%. Lara Van Nek kon met Fariska (v. Vivalid) de vijfde plaats in de wacht slepen. De winst ging hier naar Pual Jöbsti en Bodyguard 49 (v. Burlington). Zij kregen een totaal van 76,458% achter hun naam. 

Bij de pony's ging de overwinning naar de Zweedse Elin Ullman. In het zadel van Morgensterns Ddakar (v. FS Don't Worry) scoorde ze 75,250%. Voor Nederland waren er drie klasseringen in de top zes. Morgan Walraven (Devils Kiss Noami), Elise De Loos (Sandokan's Pardo) en Esmee Boers (Ochard Red Prince) bezetten respectievelijk plaatsen vier tot en met zes.

In de U25 was er opnieuw een Deense overwinning. Dit keer kreeg Josefine Hoffmann met Hoennerups Driver (v. Romanov) een totaalscore van 76,150% achter haar naam. De beste Belgisch prestatie kwam van Lore Vandenborne. Zij reed Ikke-Pia vd Bergerhoeve (v. San Amour) naar de tweede plaats. Ook hier waren plaatsen drie tot en met zes weggelegd voor Nederlandse combinaties. Corinda Luttjeboer (Cirano), Kimberley Luijten (Zippo) en Carlijn Huberts (Watoeshi) eindigden op plaatsen drie, vier en vijf. 

Bij de Young Riders reed Milou Dees naar de overwininng. haar Freestyle werd door de jury met een totaal van 75,767% beloond. Ze rekende hiervoor op Francesco (v. Florencio 2). Karoline Vestergaard (Junior Hit) eindigde op de tweede plaats, voor Kimberley Pap en Just a Dream was er een derde plaats. Ze scoorden respectivelijk 72,575 en 72,525%. 

Sophie Jamar (Double Diamond II) en Quinty Vossers (Hummer) vervolledigden de top vijf.


Klik hier voor alle resultaten