Overwinningen voor Lisanne Zoutendijk, Kimberly Pap en Sanne van der Pols

Overwinningen voor Lisanne Zoutendijk, Kimberly Pap en Sanne van der Pols
Gisteren hebben de ruiters op CDI Sint-Truiden enkele mooie overwinningen behaald in de diverse proeven. De overwinning in de Young Riders Freestyle was met 74,25 procent voor Lisanne Zoutendijk met Zilverstar (Rausseaux). De Zweedse Jennifer Lindvall werd tweede met Bobcat (Breitling W) met een score van 73,667%, Laura Quint en Edison (Johnsson TN) werden derde voor Nederland.

De Junior Freestyle zag Kimberly Pap winnen met Vloet Victory (Jazz) met een score van 76,042%. Dat was zo'n vijf procent beter dan de score van de Deense Sophia Ludvigsen en Goerdklintgaards Jericho (Jazz). Alice Campanella en Chin Chan K (Samba Hit II) werden derde voor Italië. Milou Dees werd vijfde met Francesco (Florencio).

In de individuele Childrenproef won Sanne van der Pols met Excellentie (Don Schufro), Maïté Colling en Rapallo CL werden tweede voor België. Donna van Eden werd derde op Fanou (Santano).

De Duitse winnende combinatie van de Pony Freestyle won met een score van 76,708 procent. Dat was Jana Lang met NK Cyrill (Champion de Luxe). Sanne van der Pols werd nu tweede met Orchid's Syria (Kanshebber), Lea Marie Golkowski en Die Feine Chanel (Der Feine Lord) volgden op de derde plaats voor Duitsland. De Belgische Zoë Niessen werd vierde met Minerva Bijou (Boomer), Jill Bogers en Zip (Zodiak) pakten plaats vijf voor Nederland.

Klik hier voor alle resultaten.