Nederlandse ponyruiters naar tweede plaats in CDIO Saumur

Nederlandse ponyruiters naar tweede plaats in CDIO Saumur
Op CDI Saumur verdedigen ook diverse Nederlandse dressuurruiters onze landseer. In de CDIOP teamproef kon het Nederlandse team de tweede plaats bemachtigen.




QUICK RESULTS

  1. Team Duitsland - 219,629%

  2. Team Nederland - 215,600%

  3. Team Groot-Brittannië - 209,972%






Duitsland won met een totale score van 219,629%, waarvan het grootste aandeel van Shona Benner en Der Kleine Sunnyboy WE kwam. Voor Nederland zorgden Micky Schelstraete, Lilli van den Hoogen, Lara van Nek en Robin Heiden voor een totale score van 215,6%. Schelstraete scoorde met Elin's Noncisdador precies 73%, Van den Hoogen stuurde Martinez Candyman naar 73,286%, van Nek en Baumann's Despino verzamelden 69,571%. Robin Heiden en Colourfull Cannonball scoorden 69,286%.

Het Britse team werd derde met een totaal van 209,972%. Hier was de beste amazone Holly Kerslake met Valhallas Zorro. Zij scoorden 70,857%.

In de individuele ranking kon Shona Benner winnen, Johanna Kullmann volgde op de tweede plaats met Champ Of Class. Miccky Schelstraete werd derde, Lilli van den Hoogen vijfde.

In de CDIP Team test Ponies kon Nina van Bakel derde worden met Mastro's Night and Day. Ze scoorden 71,619%. Micky Schelstraete werd hier vijfde met Schierensees Mithril. De Duitse amazones Carlotta Wendenburg en Antonia Busch-Kuffner namen het voortouw.

Jos Hogendoorn kon verder nog een mooie zesde plaats bemachtigen in de CDI2* Inter I met Convalaria. Jessica Dunn won voor de Britten met Alicante Valley.

Klik hier voor alle resultaten.