Nederlanders blijven op kop op CDI Exloo

Nederlanders blijven op kop op CDI Exloo
Mooie prestaties werden er geleverd vandaag op het CDI Exloo. Enkele ruiters zien we opnieuw aan de top van het klassement schitteren, terwijl er ook een aantal een paar plaatsjes wisten te klimmen ten opzichte van gisteren. 

Children

Bij de Children vinden we vandaag Anniek van Dulst en haar Isala's Arielle aan kop met een totaal van 73.910%. Zij verwijst daarmee Lara van Nek en haar Fariska naar een tweede plaats die van de jury een score ontvingen van 72.757%. Ook Senna Evers staat opnieuw op het podium, met Happy Feet is er vandaag een derde plaats. 

Ponies

Hier is het Micky Schelstraete die de baas is met haar Elin's Noncisdador. Het tweetal zette een proef neer die beloond werd met 74/189%. Ze bleven er Robin Heiden met Colourfull Cannonball (73.0635) en Floor van der Kuijl met Castenrayseweg's Dreamboy (72.982%) voor. 

Junioren

Marten Luiten grijpt met Fynona opnieuw de winst bij de junioren. Het tweetal noteerde er vandaag een score van 73.373%. Ze bleven er Micky Schelstraete voor met Grand Charmeur en Sanne van der Pols met Excellentie die tweede en derde werden. 

CDI3*

Met een score van 71.824% weet Helen Langehanenberg opnieuw de CDI3* rubriek op naam te schrijven. Vandaag rekende ze op Vayron met wie ze keurig aan de leiding gaat. Voor Nederland is het dan Vai Bruntink in het zadel van Ebony die goed waren voor een tweede plaats met een score van 70.647%. Met Rhapsodie zien we dan Susanna Steinberg op de derde plaats. 

U25 

Enkel Jasmien de Koeyer wist bij het U25 de score boven de 70% te houden.  Samen met Esperanza noteerde ze er een totaal van 70.743% en ging zo aan de leiding. Ze bleef er Carlijn Huberts voor die met Watoeshi een score bij elkaar reed van ruim 69%. Jeanine Nekeman en Vlingh volgen dan nog op een derde plaats. 

Resultaten