My Precious vindt nieuwe ruiter in Bennet Conn

My Precious vindt nieuwe ruiter in Bennet Conn

My Precious, de zevenjarige merrie van Ferguson heeft sinds het najaar van 2022 onderdak gevonden in de stallen van de Australische ruiter Bennet Conn. My Precious werd als vijfjarige Pavo Cup-kampioene.

De in Duitsland woonachtige ruiter is alvast tevreden over de merrie en laat dat zien door middel van een video tijdens de training. 

In zijn post benadrukt Conn de vooruitgang die My Precious al heeft geboekt. Hij schrijft: "De 7-jarige Precious begint wat meer kracht te vinden in de verzameling en enkele oefeningen voor de kleine tour. Deze merrie heeft een gouden hart en ik ben ervan overtuigd dat met meer tijd haar soepelheid en kracht zullen toenemen, wat haar enorme mogelijkheden biedt in de sport. (Ik weet dat er nog veel te verbeteren valt, maar wauw, het gevoel dat ze geeft is ongelooflijk." 

De combinatie van My Precious en Bennet Conn belooft veel voor de toekomst. De merrie, die eerder onder Kirsten Brouwer schitterde in de dressuurring, lijkt onder Conn's begeleiding nieuwe hoogten te bereiken.


Bron: Bennet Conn