Masters of Dressage: Jeanette Haazen laat alle toppers achter zich in Grand Prix

Masters of Dressage: Jeanette Haazen laat alle toppers achter zich in Grand Prix
In Nieuw en Sint Joosland werd vandaag de Grand Prix van de Masters of Dressage verreden. Verschillende Nederlandse toppers waren naar deze wedstrijd afgezakt, dus het beloofde alvast een erg spannende ontknoping te worden. De overwinning ging uiteindelijk naar Jeanette Haazen. Zij bleef met haar Dabanos D'04 (v. Abanos) Tommie Visser voor.

Haazen reed een indrukwekkende proef die door de jury met een totaal van 74,3% beloond werd. De tweede plaats was voor Tommie Visser. Met Vario Hippique's Vingino (v. Polansky) reed hij naar een totaal van 74,17%. Dit was goed voor de tweede plaats. Patrick van der Meer behaalde met Zippo (v. Rouseau) een totaal van 73,87% en nam zo de derde plaats voor zijn rekening.

Madeleine Witte-Vrees en Wynton (v. Jazz) maakte in Nieuw en Sint Joosland hun comeback na verschillende blessures. Witte-Vrees reed haar hengst onmiddellijik naar een totaal van 72,83% wat hen uiteindelijk een knappe vierde plaats opleverde. Emmelie Scholtens en Broere Westpoint (v. Jazz) kregen een totaal van 71,13% achter hun naam, goed voor een vijfde plaats.