Lynne Maas blijft winnen in Waregem

Lynne Maas blijft winnen in Waregem
In Waregem ging de dressuur vanmiddag verder met een mooie Intermediate I rubriek op driesterren niveau. De winst ging daarbij naar de Nederlandse topper Lynne Maas die met haar Electra gisteren ook al voor bruisende resultaten zorgde. Vandaag mocht ze daar een nette score van 73.711% aan toevoegen. Er waren onder meer mooie cijfers voor de pirouettes en de appuyementen.

De Britse amazone Sarah millis volgde met haar Behroez op de tweede plaats. Het tweetal werd voor hun proef beloond met een totaal van 71.684% door de jury. Het beste Belgische resultaat kwam van Jorinde Verwimp die zich hier met haar Arie Sollenburg keurig op het podium weet te rijden met een mooie score van 70.763%. Ook bij haar kwamen er mooie cijfers voor de appuyementen en de galopswissels.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor Katrien Verreet met haar Bailamos Biolley die hier 69.921% bij elkaar reden. De vijfde plaats was voor de Nederlandse Linda Verwaal en haar Jakari 2 die een score van 69.368% achter hun naam noteerden.

Klik hier voor alle resultaten