Lucie Louws, Mercedes Verwey, Lara van Nek, Thamar Zweistra en Amber De Groot op dreef in CDI Le Mans

Lucie Louws, Mercedes Verwey, Lara van Nek, Thamar Zweistra en Amber De Groot op dreef in CDI Le Mans

Net zoals gisteren konden de Nederlanders op CDI Le Mans de dag weer tevreden afsluiten. Onze landsverdedigers grepen immers diverse mooie klasseringen. 

CDI3* GP Freestyle

Terwijl de Britse Louise Anne Bell won met Into The Blue met 75,165%, werden Lucie Louws en Evito tweede met 74,950%. Gareth Hughes finishte als derde voor Engeland. 

CDIU25 Intermediate II

Mercedes Verwey kaapte met Four Seasons 19 de tweede plaats weg met 68,529%, Bianca Nowag won voor Duitsland met 71,422% in het zadel van Sir Hohenstein. Maeve Delge werd derde, Marijke van Giesen scoorde een vijfde plaats voor ons land. 

CDIJ Individual

Clara Mourlon Beernaert werd tweede met Furst Dior voor België, Lara van Nek won voor ons land met Amazing Comeback.

CDI2* ST Intermediate I

Gareth Hughes won voor de Britten met Sintano van Hof Olympia, Thamar Zweistra en Maria Caetano werkten de top drie af. Zweistra vertrouwde hiervoor op Erina, Caetano bereed Hit Plus.

CDIY Individual

De Belgische Suraya Hendrikx danste met Dear Friend 2 naar het zilver in deze rubriek. Zij scoorden 71,029%. Met zo'n half procent meer won de Duitse Elisabeth Von Wulffen met Babylon 26. Amber De Groot werd derde voor Nederland met Homemade. Esmee van Veen volgde met Featherlight DE voor ons land op de vierde plaats. 

CDIP Individual

Lara van Nek loodste Brouwershaven's Nairobi naar 69,775% en werd zo tweede, Annabella Pidgley won voor Engeland met Cognac IX met twee procent meer. Rowena Weggelaar werd vierde, Lara van Nek pakte ook de vijfde plaats. 

CDI2* MT Intermediate II

Thamar Zweistra maakte ons land trots met een vijfde plaats in deze proef. Deze greep ze met Hexagon's Filamanda. Ze scoorden 67,088% en kwamen zo dicht in de buurt van de winnende 68,559% van winnares Morgan Barbançon met Black Pearl. Lisa Marriott en Valucio DH Z finishten als tweede voor de Britten, Lien Peeters werd derde voor België. 

Klik hier voor alle resultaten.