KNHS maakt zich op voor Regiokampioenschappen

KNHS maakt zich op voor Regiokampioenschappen

In augustus en september zijn de KNHS kampioenschappen breedtesport voor springen, dressuur, mennen, voltige en endurance. Die kampioenschappen heten “Hippiade” en zijn traditiegetrouw op het KNHS-centrum in Ermelo. Om zich te plaatsen voor de kampioenschappen dressuur, springen en mennen proberen deelnemers in het hele land zich te selecteren via de KNHS Regiokampioenschappen en Districtskampioenschappen. Deze beginnen vanaf 15 juli .




Wanneer zijn de KNHS Regiokampioenschappen dressuur en springen?


Juli

Augustus

Wanneer zijn de districtskampioenschappen voor het mennen?


Tijdens de Hippiade worden bij het mennen de onderdelen dressuur en vaardigheid gereden en ieder mendistrict organiseert daarvoor een districtskampioenschap. Deze kampioenschappen zijn inmiddels begonnen:

Selectie voltige en endurance


Voor de Hippiade voltige en endurance verloopt het selectieproces anders. Bij voltigekonden voltigeurs zich plaatsen door mee te doen aan nationale voltigewedstrijden, die inmiddels zijn afgesloten. Bij endurance kunnen combinaties zich voor de Hippiade plaatsen door tussen 1 maart en 1 augustus mee te doen aan bepaalde KNHS endurancewedstrijden.De beste combinaties krijgen een startplaats, de resterende startplaatsen worden aangevuld via het KNHS Endurance verenigingskampioenschap. Een overzicht van de deelnemers aan de Hippiade komen op www.hippiade.nl.

Donderdag 20 juli: WhatsApp vragenuurtje


Op donderdagavond 20 juli 2017 zitten de medewerkers van de KNHS tussen 19:00 uur en 21:00 uur een extra avond voor je klaar om via WhatsApp vragen over de kampioenschappen te beantwoorden. App je vraag naar 06-22645441. Om je zo snel mogelijk te helpen zou het fijn zijn als je je combinatienummer en/of relatienummer bij de hand hebt. Heb je die donderdagavond geen tijd of heb je nu al vragen? Onze Servicedesk staat op werkdagen voor je klaar via telefoon, e-mail, WhatsApp en Messenger.

Kijk voor alle informatie op www.hippiade.nl