KNHS in lastig parket: NOC*NSF adviseert afgelasting wedstrijden

KNHS in lastig parket: NOC*NSF adviseert afgelasting wedstrijden

NOC*NSF adviseert haar leden om gevolg te geven aan de oproep van de veiligheidsregio’s in de provincie Noord-Brabant om alle evenementen - waaronder sportwedstrijden- tot en met komend weekend af te gelasten. Dit advies geldt voor alle sportclubs in Noord-Brabant en zowel voor thuis- als uitwedstrijden.

"Dit advies geldt voor alle sportclubs in Noord-Brabant en zowel voor thuis- als uitwedstrijden. Daarmee worden de inwoners van Noord-Brabant gestimuleerd mee te werken aan het beperken van de onderlinge sociale contacten." klinkt het bij Gerard Dielessen.


"NOC*NSF sluit zich aan bij de oproep van de Veiligheidsregio's in deze provincie en adviseert haar leden om gevolg te geven aan de oproep om in Noord - Brabant alle evenementen - waaronder sportwedstrijden - tot en met komend weekend af te gelasten. Dit advies geldt voor alle sportclubs in Noord-Brabant en zowel voor thuis- als uitwedstrijden. Daarmee worden de inwoners van Noord-Brabant gestimuleerd mee te werken aan het beperken van de onderlinge sociale contacten."