Karen Nijvelt on top in subtop Lintenregen

Karen Nijvelt on top in subtop Lintenregen
Karen Nijvelt ad een ambitieuze dag, de amazone verscheen met niet minder dan vijf paarden aan de start tijdens de Subtopwedstrijd in Oud Gastel. Uiteindelijk domineerde de amazone de Tour.

In de Lichte Tour verdeelden Aniek de Laat en Danique Janssen de eerste plaatsten. Met Pharmahorse Theodoor (v. Metall) was Kim Schmid de beste in de Grand Prix.

In de ZZ-Zwaar reed Nijvelt naar de winst met Top's Go for It (v. Jazz). Het duo verzamelde een totaal van 66,07 seconden, genoeg om nipt voor te blijven op Albert Nap in et zadel van Future (v. Apache). Nap ontving 66,00% voor zijn ronde. Marien Dorresteijn vervolledigde het podium op de rug van Enjolien (v. Jazz).

De moeder van Go for it is Top’s Zoe, die Grand Prix loopt onder Tommie Visser. Zowel Go for it als zijn tweelingbroer Gentle zijn bij Nijvelt zadelmak gemaakt. Gentle wordt ook door Tommie gereden.

Prix St Georges voor Aniek De Laat


In de Prix St. Georges kwam Nijvelt opnieuw sterk aan de start. Toch moest zij Aniek de Laat met Endyrava (v. Lord Leatherdale) nipt voor laten gaan (68,55%). Met Elysias (v. Jazz) scoorde Nijvelt 67,83% en met Dreamboy M (v. Maestro) werd ze net aan derde (67,24%).

Klik hier voor alle uitslagen.