Jonge Italiaan volgt Van der Putten op bij GHPC

Jonge Italiaan volgt Van der Putten op bij GHPC
GHPC  in Nederland heeft een opvolger gevonden voor Marieke van der Putten. Na een overweldigende interesse en vele sollicitaties is de keuze uiteindelijk gevallen op Italiaan Riccardo Sanavio.

Riccardo die in Milaan is geboren zit al vanaf zijn vijfde levensjaar in het zadel. Op tienjarige leeftijd pakte de jonge ruiter al het brons op het Italiaanse Nationale kampioenschap, waarop vele medailles volgden.  Op 24-jarige leeftijd verhuisde de Italiaan naar Duitsland om daar verder te werken aan zijn carrière. Daar kwam hij in training bij Daniel Ramseier waar hij als ruiter de fijne kneepjes van het vak werd geleerd. In maart vorig jaar verhuisde de harde werker naar de stallen van Andreas Helgstrand.

Natuurlijk wou de jonge Italiaan een kans om bij GHPC in Nederland niet aan zich voorbij laten gaan. En zal dus nu het team van Nicole Werner, Hans Peter Minderhoud en Edward Gal komen versterken.

"Toen ik hoorde dat Marieke voor zichzelf verder ging wist ik gewoon dat ik op de baan moest gaan solliciteren. GHPC is gewoonweg de beste plek om te leren en je verder ontwikkelen. En ik kijk dan ook ongelooflijk uit naar mijn nieuwe baan. Ik ben er echt trots op dat ik nu onderdeel ben van het GHPC team in Nederland!" vertelt Riccardo