Jill Huijbregts zorgt voor droomdebuut in senioren Grand Prix

Jill Huijbregts zorgt voor droomdebuut in senioren Grand Prix
In Bunschoten-Spakenburg heeft Jill Huijbregts een droom debuut gemaakt in de senioren Grand Prix met haar Event Z-Enzos Armani (Tuschinski).  De combinatie bouwde al een aardige ervaring op op een U25 Grand Prix niveau. Vandaag greep het duo de overwinning met 68,804%.

In haar debuut hield de 25-jarige Huijbregts Nars Gottmer met Dicaprio Swing (Jazz) achter zich. Na enkele fouten in de galop kwam het duo aan een totaalscore van 67,391%.

Van Silfhout scoort

Diederik van Silfhout wist zowel in het ZZ-Zwaar als de Prix St. Georgges te scoren. Van Silfhout wist juryleden Peter Bonhof en Els Schotman te imponeren in het zadel van de De Niro-nazaat, Dahlhoff. De combinatie reed zo naar de overwinning met 72,941. Lotje Schoots moest echter niet onderdoen voor van Silfhout zijn prestatie.

Op de rug van haar WK-merrie, Grace of Rose (Jazz) scoorde ze een tweede plaats met 72,059%. Febe van Zwambagt en Fyeo ( United) werden derde met 66,324%.

In het ZZ-Zwaar mocht Diederik van Silfhout zijn tweede oranje lint van de dag ophalen. In deze klasse reed hij de zesjarige Hummer H-S (Bodinus) naar 66,357%.

Uitslag