Jill Huijbregts “dancing queen of I’ts all dressage “

Jill Huijbregts “dancing queen of I’ts all dressage “
Grand Prix Freestyle: Na haar winst afgelopen vrijdag in de grand prix wist Jill Huijbregts met Eventz Zamacho Z (v. Rosseau) ook vandaag de winst te nemen in de Grand Prix Freestyle. Het duo kreeg een percentage van 71,96% voor hun Kür op muziek. Tweede werd net zoals vrijdag Kim Schmid met Pharmahorse Theodor (71,56%) het complete podium werd verzorgd door Femke Beljon met Popeye (71,26%). Jonna Schelstraete en Stephanie De Frel waren de eerste achtervolgers van het podium.

Grand Prix Special: In de Grand prix Special was het Kim Schmid met Apart (v. Florencio) die de winst behaalde. Ze liet met percentage van 63% Jolanda Bevelander (62,24%) en Ronald Lammerink (57,37%) achter haar te laten. ZZ-Zwaar: Ook Jessica Nijpjes wist in de klasse ZZ-Zwaar net als Jill een twee op twee te scoren. Jessica en Balorig Z behaalden een score van 67,77%. Annemarth Lieman die Acanto mee heeft werden beloond met tweede plaats en 64,06%. Vincent Bol met de De Kroo’s Vip (Gribaldi) maakte het podium compleet met een score van 63,54%.

ZZ-Licht : Het podium werd aangevoerd door een Don Schufro zoon die werd bereden door Mara De Vries. De Mijne C en Mara werden door de jury’s beloond met 69,66%. Jill Huijbregts met EVentz-enzos Armani wisten de tweede plaats te versieren met 66,8%. Femke Beljon maakte het podium compleet met Discovery (v. Winningmood) met 65,43%. Stephanie Kooyman en Charlotte Kruiniger maakten de top 5 compleet.

Lichte Tour: Jonna Schelstraete is de derde amazone die een koppeltje scoort op I’ts All Dressage. Na haar winst vrijdag stuurde ze haar Cupido (v. Tuschinski) naar een score van 71,34%. Jeroen Okkema strandde terug op de zilveren plaats. Zijn Rolling Stone (v. Ravel) kreeg 67,74% wat voldoende was om Stephanie Kooyman achter zich te houden. Het duo kreeg 66,66%. De top 5 werd aangevuld met Mara De Vries en Seth Boschman.

new 1 New 3