Jeanine Nieuwenhuis en Shanna Baars winnen in CDI Exloo

Jeanine Nieuwenhuis en Shanna Baars winnen in CDI Exloo

Na haar overwinning in de Prix Saint-Georges gisteren was Jeanine Nieuwenhuis vandaag weer oppermachting in de Intermediare I, dit keer met Great Lady TC.

Bij de Junioren ging de overwinning naar Shanna Baars met Farzana G. 

In de Intermédiare I wonen Jeanine Nieuwenhuis en Great Lady TC (v. Bretton Woods) met 70.883%.  Ze bleef hiermee nipt voor de Duitse Lisa Breimann met Aida Luna (v. Rousseau), die gemiddeld 70.882% kreeg. De derde plaats was voor de Belgische Loranne Livens met Aragon L. Zij scoorde net geen 70% en ging zo met de bronzen medaille aan de haal. 

Dominique Filion werd knap derde met Frida K (v. Fidertanz). Christina Ellendt sloot met Hirtenglanz 3 (v. All Inclusive 8) de top vijf af. 

De twee zesde plaatsen waren een oranje ex-aequo, tussen Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione) en Wenda Welten met Firefly (v. Wynton). 

Resultaten


Bij de junioren was Shanna Baars de sterkste ruiter met Farzana G (v. Ampere) met 70.735%. De Duitse Helena Schmitz-Morkramer en Florentine (v. Floriscount) volgen met 70.147%. Britney De Jong verovert met Caramba (v. Tuschinski) de bronzen medaille met exact 70%.

Pem Verbeek en Fernando Torres (v. Florencio II) met 69.902% zorgt samen met Sanne Van Der Pols op Excellentie (v. Blue Hors Don Schuffro) met 69.020% voor een grotendeels Nederlandse top vijf. 

Resultaten