It's All Dressage begint sterk voor Patrick van der Meer en Marie Kleinepier

It's All Dressage begint sterk voor Patrick van der Meer en Marie Kleinepier
In het Zeeuwse Nieuw- en Sint Joostland begonnen gisteren de "It's all Dressage" dagen. Zo was er in de ZZ-L proef winst voor Patrick van der Meer die hier met de Vivaldi nakomeling President's First Apple een mooi resultaat neerzet. Zij kregen van de jury een totaal van 69.51% voor hun proef.

Ook Febe van Zwambagt reed met haar Emporio (v. Armani) een nette proef, zij werden beloond met een score van 67.43%. Hiermee eindigde het tweetal op de tweede plaats. De derde plaats ging naar Jeffrey Heijstek die hier met Bucks (v. Van the Man) naar een score reed van 64.6%.

In het Z1/Z2 ging de winst naar Marie Kleinepier die hier met haar Nice Guy (v. Fs Champion de Luxe) een score kreeg van 66.92%. Voor Sanne van der Pols was er een tweede plaats met TC Orchid's Syria (v. Kanshebber) met een score van 66.85%. De derde plaats ging naar Kiki Romney met haar Reedborder Amazing (v. Bodo). Zij reden naar een score van 64.67%.

Vandaag zal onder andere de Prix St George worden verreden, terwijl ook het ZZ-Z op het programma staat. Onder andere Zoe de Booij en Patrick van der Meer zullen vandaag in actie komen.