Isabell Werth nog altijd stevig aan de leiding in de rankings

Isabell Werth nog altijd stevig aan de leiding in de rankings
Het is nog altijd de Duitse dressuurkoningen Isabell Werth die aan de eenzame top van de Rankings staat. De amazone verzamelde in totaal samen met haar Weihegold Old 2969 punten.

Maar dat de Duitsers op de top zijn van hun prestaties is wel duidelijk, daar ook de rest van de top drie wordt aangevuld door de Duitse dressuur amazones. Zo vinden we op de tweede plaats nog altijd Kristina Bröring-Sprehe die samen met haar Desperados FRH in totaal 2823 punten bij elkaar wist te sprokkelen. Hiermee staat ze vooralsnog nog altijd op een stevige tweede plaats in de FEI Rankings. Dit geldt ook voor Dorothee Schneider die met haar Showtime FRH al enige tijd de nummer drie weet te bezetten. Zij staat nu op een totaal van 2704 punten.

Deze week hebben we echter wel een nieuwe nummer vier met Carl Hester en zijn Nip Tuck die een plaatsje weten te klimmen in het klassement. Zij staan nu op 2488 punten. De Brit stijgt hiermee nu boven de Amerikaanse Laura Graves uit die voorheen als vierde geplaatst was. De amazone zakt nu naar de vijfde plaats met haar Verdades en een totaal van 2474 punten.

Beste Nederlander in de lijst is nog altijd Hans Peter Minderhoud, die deze maal welleswaar wel weer een plaatsje zakt in het klassement. Hij staat nu met Glock's Flirt op een 12e plaats met 2307 punten. Ook Diederik van Silfhout moet twee plaatsen inleveren met zijn Arlando, wat hem op een 14e plaats doet komen met een totaal van 2271 punten.

Klik hier voor de volledige ranking