Inferno en HEnnesey imponeren tijdens Subli Competitie

Inferno en HEnnesey imponeren tijdens Subli Competitie



Gisteren kwamen 18 vierjarigen en 15 vijfjarigen aan de start in de Subli Competitie voor jonge dressuurpaarden. Op het Hippisch Centrum de Peelbergen greep Ingerno (v. Everdale) en Hennesey (v. Tuschinski) de winst bij de vierjarigen en vijfjarigen.





Jan Peeters en Karin Retera beoordeelden bij Inferno o.a. de stap en draf met een 8.5 en de galop met een 9, wat een totaalscore van maar liefst 84,40 procent opleverde. KWPN-hengst In Style (v. Eye Catcher) scoorde liep onder Renate van Vliet naar de 2e prijs met 82,60 procent. Jos Hogendoorn scoorde nam de derde prijs in ontvangst met een score van 82,40 procent voor zijn Desperados-nakomeling Icerole DVB. Dit paard viel vooral op door de zuivere en goede stap die beloond werd met een 9.

Vijfjarigen


Winnaar bij de vijfjarige paarden, Hennesey, kreeg een 9 op de stap, een 8.5 op de draf en een 8 op galop. Zijn score kwam op 83,40 procent. Renate van Vliet werd opnieuw tweede, nu met de 5-jarige Axia’s Happy U.S. De Jazz-nakomeling scoorde maar liefst een 9 op haar draf en behaalde een totaal van 80%. Peter de Boer nam de derde prijs in ontvangst met Gwini VZH (v. Swini van de Kemperhoeve ) met een score van 77,80 procent.