Hippische toppers en vloggers aan de start in Assen

Hippische toppers en vloggers aan de start in Assen
Op 12 en 13 januari verwelkomt het hippisch evenementenbureau L&R Horse Events voor de tweede maal de nationale dressuurtop bestaande uit onder andere olympiërs en een bekende hippische vlogger. “Wij zijn erg blij met de vaste groep enthousiaste ruiters, die weer aanwezig zijn op onze wedstrijd in Assen.”, laat Lineke Meursing van L&R Horse Events weten.

“Vorig jaar waren wij enorm verrast dat drie olympische ruiters (Imke Schellekens, Patrick van der Meer en Adelinde Cornelissen), het vertrouwen hadden in ons concept en afreisden in Assen. Ook dit jaar mogen wij Patrick en Imke weer ontvangen en daarbij ook voor het eerst Danielle Heijkoop, die al meerdere keren behoorde tot het A-kader. Daarnaast zal net als in Tolbert de succesvolle hippische vlogster Daniëlle van Mierlo weer starten in de Grand Prix. Ook voormalig bondscoach Rien van der Schaft en zijn dochter Romy zullen de slipjas aantrekken en hun rijkunsten vertonen in de hoogste klasse.”, voegt Meursing er enthousiast aan toe.

Het concept van de Subtop Dressuur tweedaagse is hetzelfde gebleven, maar voor het publiek is er wel een belangrijk verschil. Rolinde Meursing vertelt over de nieuwe aanvulling: “De toegang is net als vorig jaar gratis en wij hebben een paar leuke standhouders. In tegenstelling tot vorig jaar zullen de professionele hippische omroepers Eric Hart en Claudiüs Visser het publiek voorzien van achtergrondinformatie over de deelnemers en de actuele scores.”

De Subtop Dressuur tweedaagse Assen vindt plaats op 12 en 13 januari in de Sunrise Stables, Baggelhuizen 2, 9405 VD, Assen.