Heijkoop en Siro in actie dit weekend bij Outdoor Zeeland

Heijkoop en Siro in actie dit weekend bij Outdoor Zeeland
Het aankomende weekend komen vele toppers in actie tijdens de eerste grote internationale outdoor wedstrijd voor dressuurruiters in Nederland.  Onder hen is het Danielle Heijkoop die met haar Siro (v. Gribaldi) weer in de ring gaat komen.

Voor de  KNHS Indoorkampioenschappen moest Heijkoop zich nog terug trekken nadat de Gribaldi-zoon zich verstapt had een dag voor de wedstrijd. Nu zijn ze weer fit en komen dit weekend in actie tijdens het CDI3* Zeeland Outdoor weer in de baan.

Naast Siro start Heijkoop ook met Badari (v. Gribaldi) in de Grand Prix. En zij kunnen flinke tegenstand verachten van onder andere Adelinde Cornelissen die zowel Aqiedo (v. Undigo) als Zephy (v. Jazz) mee neemt naar Nieuw en Sint Joosland.

Patrick van der Meer en Zippo (v. Rousseau) prijken ook op de startlijst. Vorige maand werd de combinatie op Indoor Brabant nog onterecht uitgebeld

Verder zien we uit het buitenland Juliette Ramel, Anna Kasparzak en de Britse Emma Hindle die weer terug is op het internationale toneel.

Klik hier voor de deelnemerslijst.