Hans Peter Minderhout wint Kür op Horses & Dreams



In de Grand Prix waren ze dicht bij de winst maar vandaag waren  het dan toch echt Hans Peter Minderhoud en Glock’s Romanov die de best Kür op muziek neerzette op  Horses and Dreams in Hagen. Met 76,475% pakt Minderhoud Patrik de eerste plaats voor Patrik Kittel, die 76,015% kreeg met Deja (v.Silvano). Lars Peterse met Mariett onder het zadel werd met een score van 74,850%.


 "Zo goed als in Londen of Stockholm ging hij nou ook weer niet”, vond Hans Peter Minderhoud na afloop. Toch maakte de combinatie een sterke indruk, met een  goed in elkaar zittende Kür opmuziek,  alleen in de wissels om de pas ontstond bij de inzet een storing.


"Ik had mijn handen vol, want Gock's Romanov was niet echt bij de les. Hij werd nogal afgeleid door de merrie Deja van Patrick Kittel. Dat komt mede omdat Romanov een tijdje niet meer op wedstrijden is geweest. Dat afgeleid zijn was er de oorzaak van dat hij in stap nog al druk was en mogelijk moeten we daar het foutje dat we maakten in de eners aan toeschrijven. Ik ga hem in nog een paar wedstrijden starten en dan is hij weer aan de omstandigheden op wedstrijden gewend en zullen de percentages ook weer hoger worden", vervolgde Hans Peter.

Kijk hier voor de volledige uitslag

bron: KNHS