Hans Peter Minderhoud schrijft Grand Prix Special op naam

Hans Peter Minderhoud schrijft Grand Prix Special op naam
In het Franse Compiegne werd er vanmorgen op driesterren niveau een Grand Prix Special verreden. Het was Hans Peter Minderhoud die aan de leiding ging met zijn mooie Glock's Dream Boy (v. Vivaldi) met wie hij een totaal van 71.213% bij elkaar wist te rijden. De jury plaatste de combinatie bijna unaniem op de eerste plaats.

Hij bleef daarvij voor op de Franse amazone Anne Sophie Serre en haar Vistoso de Massa (v. Maestro JGB) die de tweede plaats op naam schreven met een score van 70.596%. De Belgische ruiter Jeroen Devroe noteerde vervolgens de derde plaats in het zadel van Hyrano (v. First Junior) met wie hij een score van 69.362% bij elkaar reed.

Freestyle test Ponies

Bij de pony ruiters werd er een Freestyle verreden waarbij er ook Nederlandse winst was. Daar was het Evi van Rooij met haar King Stayerhof's Jango met wie ze een totaal van 75.542% bij elkaar reed. Zij bleef voor op Annabella Pidgley met Ine die de tweede plaats op naam schreven met een score van 75.167%. Ook Kiki Romney wist voor Nederland nog naar een derde plaats te rijden met Reedborder Amazing met een score van 74.375%.

Children

Bij de Children waren het de Nederlandse combinaties die ruimschoots het veld domineerden. De winst was er voor Lara van Nek met Fariska en een score van 70.417%, gevolgd door een tweede plaats voor Koosje Visser en Umbra die 69.881% bij elkaar wisten te rijden. De derde plaats was er voor Sanne van der Pols en haar Excellentie met wie ze van de jury een score ontving van 69.583% en Lilli van der Hoogen noteerde met Woodstock nog een vierde plaats met 68.095%.

Klik hier voor alle resultaten