FRH titel voor Dante's Peak

FRH titel voor Dante's Peak
Het jonge dressuurpaard Dante's Peak van de Duitse top amazone Jessica von Bredow-Werndl krijgt van het Hannoveraner Verband een blijk van waardering en mag voortaan de 'FRH' achter zijn naam zetten.

De twaalfjarige Dimaggio nakomeling werd op de Elite Auction van Verden in 2009 voor 320.000 euro verkocht. Vorig jaar brak hij door op Lichte Tour niveau en won daarbij vier van de zes wedstrijden waaraan hij deelnam in onder andere Hagen, Neumunster en Munchen.

Jessica vertelt over haar jonge talent het volgende: "Danty is een topbeweger en weet met zijn vrolijke karakter de aandacht altijd naar zich toe te trekken in de ring. Mijn hele familie is gek op hem."

Het FRH staat voor de promotie van het Hannoveraner sportpaard. Zij hebben als voornaamste doel om jonge en talentvolle ruiters en paarden bij elkaar te brengen. In totaal werden er al 24 paarden uitverkoren door het FRH. Hier vinden we onder andere Desperados van Kristine Sprehe en Don Johnon van Isabel Werth die het FRH achter hun naam mogen dragen.