Edward Gal schittert in comeback met derde plaats, minderhoud naar fantastische tweede plaats

Edward Gal schittert in comeback met derde plaats, minderhoud naar fantastische tweede plaats
Vandaag ging in de Olympia - The London International Horse Show 2016 van start. Deze begon deze avond al met FEI World Cup Dressage Grand Prix. Het was Carl Hester die voor zijn thuispubliek de overwinning nam. Hij reed met Nip Tuck (v. Don Ruto) naar de eerte plaats met een score van 77.600%. Dit was het paard dat Hester ook mee in Rio te zien was en een zilveren team medaille behaalde. Hij reed ermee in Oktober ook al naar een tweede plaats in Lyon.

De tweede plaats was voor de Nederlander Hans Peter Minderhout. Hij kwam met Glock's Flirt (v. Florestan I) in de ring en behaalde een totaalscore van 76.300%. De derde plaats was ook voor Nederland. Edward Gal kwam terug in de ring met Glock's Voice (v. De Niro) na een pauze van Rio. Het duo reed naar een score van 74.300%.

De top vier werd aangevuld door Emile Faurie met Weekend Fun (v. Welt Hit II). Deze combinatie kwam ook voor het thuispubliek uit en kreeg een totaalscore van 72.060%.Op de vijfde plaats stond nog een Britse dressuuramazone. Hayley Watson-Greaves reed Rubins Nite (v. Rubin-Royal) met een score van 71.400%.

Katja Gevers reed met Thriller (v. Gribaldi) naar een mooie zesde plaats. Ze behaalden samen een totaal score van 71.040 %.

Het is alvast uitkijken naar de Freestyle van morgen.

Klik hier voor alle resultaten.