Duitse ruiters overheersen in Lier. Diana Van De Bovenkamp zorgt voor beste Nederlandse resultaat

Duitse ruiters overheersen in Lier. Diana Van De Bovenkamp zorgt voor beste Nederlandse resultaat
Ook deze ochtend was er geen stoppen aan de Duitse young riders. In de individuele competitie kleurde het podium volledig Duits op het CDI in Lier. Opnieuw waren de meningen van de juryleden verdeeld. Alexa Westendarp hield de concurrentie achter zich met bijna één procent verschil. Haar galopwissel op de diagonaal om de drie passen overgaand in de verzamelde galop wist de jury te overtuigen. Ook het drafwerk werd met een acht gequoteerd.

In deze Lannoo Prix haalde de Duitse in totaal 71,618%. met Four Seasons onder het zadel. Rebecca Horstmann volgde op de tweede plaats met 70,784%. De Duitse zadelde haar Friend of Mine 2 op voor de proef. Het duo maakte meteen een sterke entree maar liet even een steek vallen bij het halthoude,  achterwaarts gaan en vervolgen met een verzamelde draf.

Lisa Breimann vervolledigde het podium met Aida Luna. Voor  Ulrike Nivelle was dit duo zelf 71,765% waard, uiteindelijk verzamelde de combinatie 70,686%. Voor Nederland reed Diana van de Bovenkamp het beste resultaat met Evita Ronia. Het duo verzamelde 69,020%, goed voor de zevende stek.

Alle resultaten