Duitse Anna-Christina Abbelen blijft Nederlanders voor in Lier

Duitse Anna-Christina Abbelen blijft Nederlanders voor in Lier
In de late namiddag stond op de CDI in Lier de U25 Grand Prix Freestyle op het programma. Lange tijd leek Chaneequa Dam op weg naar de overwinning in deze proef. Uiteindelijk wisten nog twee combinaties haar voor te blijven.

De Duitse Anna-Christina Abbelen was overduidelijk de sterkste met haar dertienjarige Henny Hennessy (v. Hofrat). Met een fantastische uitgestrekte draf reed ze naar een totale score van 71.500%. De tweede plaats was voor de Britse Bobby Hayler en Valentino (v. Welt Hit). Zij kregen van de jury 70.500%. De derde plaats was voor de Nederlandse Chaneeque Dam en Emerio’s Ureka (v. Krack C) met een totaal van 67.300%.

De vierde plaats was voor de nummer één van gisteren, Jill Huybregts en Zamacho Z (v. Rousseau) kregen een totale score van 67.275%. Haar landgenote Teddy Wiedeler en Bexli (v. Rubinero) werden vijfde met 66.775%.

Klik hier voor de resultaten.

Anna-Christina Abbelen_Henny Hennessy_Lier (6)Anna-Christina Abbelen_Henny Hennessy_Lier (3)Bobby Hayler_Valentino_LierChaneequa Dam_Emerio's Ureka_Lier (1)