Daphne van Peperstraten absolute klasse op CDI Outdoor Zeeland

Daphne van Peperstraten absolute klasse op CDI Outdoor Zeeland
Daphne van Peperstraten maakte gisteren de hattrick compleet op het CDI3* Outdoor Zeeland. Met Greenpoint’s Cupido (v. Johnson) won ze ook kür op muziek bij de junioren met overmacht. Ze scoorde bijna 4 procent hover als de Duitse Rebecca Horstmann.

De kür van Van Peperstraten en haar Johnson-zoon werd beloond met vele achten voor ondere andere de uigestrekte draf, de appuyementen en de galop. Het protocol sloot af met een negen voor de muziekkeuze en intepretatie. En daarmee kwam het eindtotaal op 77.075 procent.

" Ik ben heel erg blij met de behaalde hattrick, beter kan natuurlijk niet! Greenpoint's Cupido is een geweldig paard, hij heeft zo'n super instelling en heeft hele goede proeven gelopen waar zeker nog rek in zit, dus dat is super! Ik ben heel erg trots op mijn paard en onze behaalde resultaten! "

Horstman zette met Friend of Mine 2 (v For Compliment) ook een mooie proef neer maar kwam niet verder als 73.3 procent en een tweede plaats. Landgenote Marlina Garrn werd met Di Baggio 4 (v Dimaggio) derde en kreeg 72.925 procent mee van de jury. Sem Stiemer stuurde zijn Waldemar (v Negro )naar een vierde plaats met 72.275 procent.