CDI Roosendaal: Maxime van der Vlist oppermachtig in U25 Kür

CDI Roosendaal: Maxime van der Vlist oppermachtig in U25 Kür
Maxime van der Vlist en haar zwarte parel Baileys (v. Negro) winnen net met overmacht de U25 Kür op muziek tijdens het CDI bij Den Goubergh in Roosendaal. Op de tweede plaats eindigde de Duitse amazone Anna-Christina Abbelen, terwijl Denise Nekeman met Boston STH (v. Johnson) de derde plaats in nam.

Net als gisteren was ze de onbetwiste winnares van de U25 rubriek met een score die ruim twee procent hoger lag als de concurrentie. Van der Vlist en haar zwarte parel zette een zwingende en de sterk gereden Kür neer die met 75.125% en de eerste plaats beloond werd.

Tussen de nummer twee en drie was het echter extreem spannend. Twee van de drie jury leden zette Denise Nekeman met haar Johnson hengst Boston STH op de tweede plaats. Maar het jury lid bij H, de Duitser Peter Holler, had daar andere gedachten over en zette de combinatie op plaats vier met een score van onder de 70%. Daardoor kwam de amazone uit op een eind totaal van 72.333% en werd derde net achter Abbelen en Henny Hennessy, waar opmerkelijk het omgekeerde aan de hand was. Holler had de Duitse amazone en de Hofrat ruin de hemel ingepunt en op de eerste plaats gepositioneerd, terwijl de overige juryleden haar op plaats vier hadden ingedeeld.

Kijk hier voor alle resultaten.