'Buitenbeentje' Malin Nilsson wint St Georg Special in Hagen

'Buitenbeentje' Malin Nilsson wint St Georg Special in Hagen
Het is de Zweedse Malin Nilsson die in het Duitse Hagen de winst op haar naam mag schrijven in de St. Georg Special die zojuist werd verreden. In het zadel van haar KWPN-er Foreign Affair 3 (v. Rock Forever I) een fokproduct van Jan-Willem Greve, wist ze hier naar een mooie score te rijden van 74.976%. De combinatie gooide vooral hoge ogen in de uitgestrekte en de verzamelde galop. Naast de vele achten en negens verzamelde ze zelfs enkele 10en op haar lijst.

De Zweedse amazone was de enige vreemde eend in de bijt in het deelnemersveld die verder bestond uit ruiters van eigen bodem. De strijdt bij de Duitsers werd uiteindelijk besloten door Helen Langehanenberg en haar Brisbane FE (v. Belissimo M) met wie zij hier naar een tweede plaats wist te rijden met een score van 73.146%. Als derde eindigde Kira Wulferding in het zadel van haar Soiree d'Amour OLD (v. San Amour) met een totaalscore van 72.293%.

De top vijf werd vervolgens voltooid door Anabel Balkenhol en haar Chrystal Friendship (v. Fidertanz) die naar een vierde plaats wist te rijden met een score van 72.146%, terwijl Stefanie Wolf met Saphira Royal 2 (v. San Amour) naar de vijfde plaats reed met een score van 71.707%.

Vanmorgen in het 1ster Intermediate I was er nog een negende plaats voor Patrick van der Meer met zijn Chinook. Zij wisten hier naar een score te rijden van 69.605%.

Klik hier voor alle resultaten