Bos en Zoutendijk winnen observatiewedstrijd Outdoor Gelderland



Gisteren stonden de observatie wedstrijd voor Junioren en Ponies Dressuur op het programma tijdens Outdoor Gelderland.  Rosalie Bos  won de juniorenstrijd op een zeer regenachtig dag in Arnhem.  En bij de ponys was het Lisanne Zoutendijk die suprieur was.

Zoutendijk noteerde met Bolita (v. Uptown) 71,04%, waarbij<:section class=body> de juryleden een verschil van 7% voor haar proeven gaven. Jeanine Nekeman eindigde  als tweede met Vlingh (v. Flemmingh) op een score van 70,41% en ook bij haar waren de juryleden het niet eens over haar plaatsing. Een gedeelde derde plaats ging naar Jasmien de Koeyer met TC Take it Easy (v. Florestan) en Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione) die beiden  69,64% scoorde.






Bij de ponys is het Lisanne Zoutendijk die nog steeds onverslaanbaar is met FS Champ of Class (v. FS Champion de Luxe). Door duidelijk de beste proef neer te zetten wint zij de observatie wedstrijd met een score van maar liefst 75,09%  en bleef haaf concurrentie bijna 5%  voor.

Demy Kurstjens eindigde met de sterk bewegende Kingsley Ciske (v. Composer van de Beekerheide) als tweede. Derde, met ruim 70%, werd Febe van Zwambagt met FS Coco Jumbo (v. FS Champion de Luxe).



Bekijk hier alle resultaten.