Beatriz Ferrer-Salat onklopbaar in Grand Prix Freestyle Madrid

Beatriz Ferrer-Salat onklopbaar in Grand Prix Freestyle Madrid
Ook in Madrid komt het weekend met topsport ten einde. Als laatste stond er de Freestyle Grand Prix voor de dressuur op het programma. Het was hier de Spaanse Beatriz Ferrer-Salat die met overmacht weet te winnen. Samen met haar Delgado (v. De Niro) vond de jury haar proef bijna unaniem een eerste plaats waard. Met een mooi totaal van 80.825% ging ze dan ook aan de leiding.

Ze bleef zo voor op José Antonio Garcia Mena die met de KWPNer Benzi Landro (v. Olivi) naar de tweede plaats wist te rijden. De combinatie kreeg voor hun proef een score van 75.800%. De Portugees Rodrigo Torres en zijn Lusitano Califa II (v. Raja) eindigden op een mooie derde plaats met een totaalscore van 72.275%.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor de Luxemburger Sascha Schulz die met Dragao (v. Unico) een totaal van 71.525% bij elkaar wist te rijden, gevolgd door een vijfde plaats voor de Spanjaard Cristobal Belmonte en Diavolo II de Laubry die met een totaal van 70.400% eindigden.

Hij deelde deze vijfde plaats met de Duitse Isabelle Steidle en haar Long Drink. Ook zij noteerden een score van 70.400%.

Klik hier voor alle resultaten