Astrid Langeberg imponeert tijdens subtop in Aerdenhout

Astrid Langeberg imponeert tijdens subtop in Aerdenhout
Astrid Langeberg wist zich te onderscheiden tijdens de lange subtop wedstrijd in het Noord-Hollandse Aerdenhout. In de Prix St. Georges zette Langeberg een uitmunde proef neer goed voor de winnende score van 67,76%.





Het was lang wachten tot een combinatie die zich wist te onderscheiden van de andere deelnemers. Debby de Graaf zette met Gerrit Galloper (v. Leffert) in de ochtend de winnende score neer in de eerste proef van het ZZ-Zwaar. Met 60,86% bleef ze Monique Zallingen-Cop met Troy (v. Flemmingh), goed voor 60,43%, en Thomas Ilias met Di Saronno voor. Ilias verzamelde in totaal 60,07%. Deze drie combinaties waren de enige met winst.


In de tweede proef won Agnes van Assema met Levade’s Q (v. Quicksilber) met 62%. De Graaf werd nu tweede met 61,50%.




In het zadel van Downtown wist Langeberg echter de jury te bekoren en zorgde voor een groot verschil in de quoteringen. Met de Uptown-nakomeling reed ze naar bijna 68%.




Lisette Boswinkel werd in deze rubriek tweede met Charmeur  met 63,22% en Mercedes Verweij eindigde als derde met de KWPN-hengst Uphill (v. Oscar) met 61,64%.

Ook in de Intermédiaire II en Grand Prix werden mooie percentages gereden. Manon van Hylckama Vlieg komt met Kingsley Archibald weer wat meer in het wedstrijdritme en behaalde na een wedstrijdstop nu 69,61%.