Amber Hage wint Kür op muziek, team Hurricane wint viertallen freestyle

Amber Hage wint Kür op muziek, team Hurricane wint viertallen freestyle

In de tweede piste van The Dutch Masters kwamen gisteren volop regionale ruiters en amazones aan de start, via de regiokampioenschappen hebben zij zich weten te selecteren. In het ZZ-Licht ging de winst naar Amber Hage, bij de viertallen was het team Hurricanes dat onverslaanbaar bleek in de Bestronics kür op muziek.

Alle kampioenen van de regiokampioenschappen (in de klassen Z1, Z2 en ZZ-Licht) ontvingen naast een uitnodiging voor de KNHS Indoorkampioenschappen ook een felbegeerd ticket voor The Dutch Masters. De uitslag van de ZZ-Licht-Kür in de Brabanthallen was nagenoeg gelijk aan die van de nationale indoorkampioenschappen.

KNHS Indoorkampioen Amber Hage stuurde gisteren de Dream Boy-zoon Mercurius ACM naar een score van 79,150%. Daarmee verwees zij Lynne Maas met Lolly-Pop M (v.Everdale) naar de tweede plaats met een score van 74,966%. Nicky Snijder mocht de derde prijs in ontvangst komen nemen nadat zijn kür werd gewaardeerd met 73.591%.

In de Bestronics Prijs viertallen kür op muziek namen zes teams het tegen elkaar op in de klasse Z/ZZ. Het was team Hurricanes dat met 80% ruimschoots de overwinning opeiste. Met een score van 76,10% werd Team 4 Symphony tweede, gevolgd door Team Kánonne! by Höveler. Hun optreden werd beloond met 74,50% en een derde plaats.



Bron: Persbericht